Latlong:

ODTÜ Müzik ve Güzel Sanatlar Bölümü Yıl Sonu Sergisi

ODTÜ Müzik ve Güzel Sanatlar Bölümü, Resim, Desen, Deneysel Atölye ve Görsel Düşünme öğrencilerinin yıl sonu sergisi ODTÜ Kütüphanesi Furuzan Olşen sergi salonunda 2023 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilecektir.

Sergi, farklı bölümlerden atölye derslerini seçmiş öğrencilerimizin ders kapsamında dönem içi üretimlerinin gösterildiği; öğrencilerin plastik sanatların farklı mecralarında çeşitli teknikler kullanarak ürettikleri yapıtların yer aldığı bir faaliyettir.

ODTÜ’lüler Ankara’yı Geziyor- Kültür Sanat Turları

ODTÜ Müzik ve Güzel Sanatlar Bölümü Kültürel Katmanlar dersi kapsamında Ankara'nın tarihi ve kültürel değerleri yerinde incelenmektedir. Ders dönemi boyunca Roma öncesi dönemden başlayıp Cumhuriyet de dahil olmak üzere çeşitli ören yerleri, müzeler, anıtlar ve pek çok sayıda önemli yapılar ziyaret edilmektedir.