21 Ekim 2023 Cumartesi 10:00 to 22 Ekim 2023 Pazar 19:00

Türkiye Zeka Vakfı tarafından 2013 yılından beri eğitim alanına yön veren, güncel ve yenilikçi konularda, alanının tüm aktörlerini yakından ilgilendiren ve bir araya getiren Zeka ve Yetenek Kongresinin dokuzuncusu 2023 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi işbirliği ile Kültür ve Kongre Merkezimizde düzenleniyor.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kongrede zekâ ve yetenek kavramı, insanın bütünlüğü içerisinde değerlendirilerek, kavramların hayat başarısındaki rolü, Türkiye’de özel yetenekli öğrencilerin eğitimine yönelik yapılan çalışmalar, üstün zekâlı ve yetenekli çocuğa sahip olan ebeveynlerin yaşadıkları sorunlar ve çözüm yolları gibi birçok başlık alanında uzman konuşmacılar tarafından ele alınmaktadır.

Kngre programına ve etkinlikle ilgili detaylara https://www.tzv.org.tr bağlantısında ulaşılabilir.

Şampiyonaya Kimler Katılabilir?

Cumartesi, Ekim 21, 2023 - 10:00 to Pazar, Ekim 22, 2023 - 19:00